Het Ben Oude Nijhuis in Rotterdam zoekt medewerkers

Het Ben Oude NijHuis is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie en een kleine beurs. Het huis is een initiatief van Jan Slagter, directeur van Omroep MAX. Hij wil hiermee laten zien dat het heel goed mogelijk is goede verpleeghuiszorg te bieden. Als het geld maar goed wordt besteed. Daarom in het Ben Oude NijHuis geen dure managers, geen verspilling en een onnodige regels en voorschriften. Alles draait bij ons om het welzijn van de bewoners.

Wordt dit jouw werkplek?

Het Ben oude NijHuis is gevestigd in een voormalig klooster in Rotterdam-Overschie. Het gebouw bestaat uit twee vleugels: een zorgvleugel en een woonvleugel. Aan 28 bewoners wordt de zorg geboden aan de hand van een volledig pakket thuis (VPT) en aan 25 bewoners middels de ZvW. De zorg in de zorgvleugel wordt georganiseerd in 3 kleinschalige en vaste teams. Elke woongroep heeft daar een eigen huiskamer met zicht op de prachtige kloostertuin van maar liefst 3000 m2. Een tuin waar de bewoners kunnen vertoeven zo vaak als ze willen. Er is alle tijd voor persoonlijke aandacht voor de bewoners.

Wij zoeken meerdere gediplomeerde

  • Verzorgenden IG die de mensen helpen bij de dagelijkse basiszorg en eventuele verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Voor 12 – 16 uur, 24 – 28 uur en 32 – 36 uur.
  • Verpleegkundigen die de zorg coördineren en ook zelf zorg verlenen. Voor 32-36 uur.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fijne werkplek binnen een nieuwe zorgorganisatie die zich ten doel stelt echt te luisteren naar haar werknemers. Onze zorgorganisatie realiseert zich dat met name tevreden werknemers het succes bepalen van ons huis. Verder bieden wij een arbeidsovereenkomst (in eerste instantie) voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT.

Doe je met ons mee?

Stuur dan voor 5 juni 2017 je sollicitatiebrief en CV, o.v.v.
de functie, naar: info@benoudenijhuis.nl
Contactpersoon: Renate Curfs.

Aanvang werkzaamheden rond september 2017. De opening van het Ben Oude NijHuis staat gepland voor oktober 2017.